Meteen naar de inhoud

Over de auteur

Auteursinformatie | De Safe-Tattooing.com-

Ik ben een gezel tattooer.

Ik heb op veel locaties in de Verenigde Staten en Canada gewerkt. De meningen op deze site zijn gebaseerd op mijn ervaringen en tijd doorgebracht in de branche. Sommige zijn ook afkomstig van een amateuristische wetenschappelijke studie.

Een verontschuldiging

Ik zou graag een voorwoord willen toevoegen over wat er op deze website staat: ik ben gewoon iemand die graag vragen stelt en nadenkt over wat ik zie.

Deze artikelen zijn geschreven om diegenen die zich in de wilde wereld van tatoeëren, in een winkel werken of gewoon van de cultuur genieten, te betrekken en op te leiden. Ik geef toe dat sommige artikelen heel specifiek kunnen zijn met betrekking tot voor wie ze zijn geschreven, maar ik hoop dat iedereen die ze leest in staat is om dingen vanuit een andere hoek te bekijken of beter te begrijpen wat iemand anders ervaart. 

Een beetje over mij:

Wat de tatoeage-kant van de dingen betreft, maakte ik mijn eerste doorbraak in de tatoeage-industrie in de vroege jaren 2000. Ik zocht actief professionals om me te helpen verbeteren, maar in die tijd was er een ander soort winkeleigenaren die ermee instemden de tijd te nemen om me te trainen in wat zij als veilige praktijken in de branche beschouwden. Hoewel ik dankbaar ben voor de ervaring, had ik het gevoel dat ik iets miste. Er was weinig mogelijkheid om vooruitgang te boeken in de wereld die deze mentoren mij hadden gepresenteerd. Ik voelde dat het de sleutel was om altijd te leren en vooruitgang te boeken.

Mijn reis om mijn kennis te vergroten begon op de weg. Soms moest ik ver van huis. Anderen moest ik meteen smeken om informatie te krijgen. Het was een geweldige reis en het maakte voor mij de weg vrij om de tattoo-industrie te gaan analyseren om erachter te komen waar ik erin zou passen.

En verder

Ik hou echt van leren. Beginnen met tatoeëren en niet echt alle informatie gemakkelijk toegankelijk hebben, was echter moeilijk om mee om te gaan. Om meer te weten te komen, zat ik te kijken naar hotshots uit de industrie, ging ik naar seminars en stelde ik vragen als een razende gek. Door dit alles heb ik heel weinig geleerd. De meeste mensen die ik had ontmoet, waren gefocust op de artistieke kant van tatoeëren en maar heel weinig mensen begrepen de technische kant van dingen.

Alles wat ik had gezien of gehoord, moest op een klant worden getest en dit voelde als een gekke manier om te leren. Waarom was er geen plaats of persoon die me de feiten recht kon geven !? Toen viel ik in een diepe zak van warm donzig comfort toen ik de tijd begon te nemen om op te schrijven wat ik aan het doen was en de resultaten maanden na een procedure te analyseren. Het was alsof ik weer helemaal opnieuw begon, maar ik had een geweldige basis voor wat ik niet moest doen. Dit maakte het gemakkelijk om te identificeren wat ik wist dat zou werken en het op te schrijven zodat anderen ervan konden leren. ik goed wilde doen, en ik leerde langzaamaan hoe ik daar moest komen.

Terugkijkend ben ik echt dankbaar voor al die mensen, klanten en andere tattoo-artiesten die de tijd hebben genomen om me vooruit te helpen, ook al was het soms een ellendige ervaring.

In Closing

Wat kan ik over mij zeggen?

Ik zou willen beweren dat ik zeg dat ik een consistente tatoeëerder ben. Ik geloof dat ik een goede tatoeëerder ben omdat ik veel minder fouten maak dan tien jaar geleden. Ik luister naar mijn klanten en werk met hen samen. Dit idee van mezelf heeft valkuilen en laat me afvragen waar ik vanaf hier heen moet.

Ik weet dat ik verre van geweldig ben, en mijn filosofie van tatoeëren is in sommige opzichten extreem. Toch wil ik de technische aspecten van het tatoeëren onder de knie krijgen en de kunst overlaten aan degenen die het belangrijker vinden.

Daarom wil ik mijn excuses aanbieden aan iedereen in de branche die mijn overpeinzingen misschien verkeerd opvat. Het is niet in mijn pogingen om iemand te bashen of te bekritiseren die probeert zijn brood te verdienen of zijn vaardigheden te verbeteren.

Welkom op mijn website. Ik hoop dat je ervan geniet.


Mijn portfolio